Galéria

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalatunkra, gyakorlatunkra hivatkozva szeretnénk segíteni megrendelőinknek, hogy a leghatékonyabban és költségkímélő módon tudják véghezvinni az lakásuk, házuk, otthonuk felújítását, korszerűsítését. Szaktanácsadással tudjuk támogatni a felújítás, kivitelezés során, ellenőrzéseket iktatunk be, javaslatokkal segítjük át a kivitelezés buktatóin, nehézségein, pont azért, hogy minél kevesebb legyen ezekből. Szükség szerint – külön megállapodás keretében – belsőépítész bevonását is igénybe tudják venni, tervek, látványtervek elkészítéséhez.
Társasházban lévő felújítások során is tanáccsal tudjuk segíteni megrendelőinket, elkerülve azt, hogy vitás eseteket generáljon a közös képviselővel, illetve a társasház Tulajdonosaival. Igény szerint közgyűlésen is tudjuk képviselni megrendelőinket!

A fentiek tekintetében az alább felsorolt területeken számíthat cégünkre az együttműködés keretén belül – külön kiemelve, hogy nem csak a teljes kivitelezés során, hanem akár csak bizonyos szakaszaiban a projektnek:
Z

konzultáció, szaktanácsadás a felújítás, korszerűsítés tervezése, megkezdése előtt, hogy tervezhető és csalódásmentes legyen a kivitelezés (pl. beruházási költség, költséghatékony kivitelezés)

Z

szaképítészek ajánlása: Műszaki ellenőr, Statikus, Építész, Belsőépítész, lakberendező, stb.

Z

árajánlatok bekérése – tervezőktől, szakkivitelezőktől, generálkivitelezőktől – és azok kiértékelése

Z

árajánlatok műszaki tartalmának összehasonlítása,

Z

tárgyalások megszervezése, lebonyolítása,

Z

referenciák megtekintése,

Z

szerződések előkészítése, véleményezése, igény szerinti kiegészítése, szakjogász bevonásával

Z

tárgyalások megszervezése, lebonyolítása,

Z

referenciák megtekintése,

Z

szerződések előkészítése, véleményezése, igény szerinti kiegészítése, szakjogász bevonásával

Z

helyszíni bejárások, szakiparosok ellenőrzése, kapcsolattartás,

Z

a megrendelő figyelmének felhívása a kivitelezés ütemezésére (idő – költség – szakiparosok ütemezése),

Z

generálkivitelező cég bevonása esetén egyeztetések a képviselővel, építésvezetővel, felelős műszaki vezetőkkel és műszaki ellenőrökkel történő együttműködés,

Z

a megrendelő képviselete a társasházi közgyűlésen a felújítás tekintetében

Természetesen cégünk vállalja – tapasztalatának, gyakorlatának megfelelően, előzetes egyeztetést követően – olyan feladatok elvégzését is, melyeket a fenti felsorolás nem tartalmaz.
Szeretnénk külön kihangsúlyozni, hogy segítségünket nem kizárólag a beruházás egészére lehet igénybe venni. Szerződésünk vonatkozhat csak bizonyos szakaszokra, amennyiben Ön arra tart igényt, illetve már folyamatban lévő kivitelezésre, projektre, melyben elakadt, vagy aggályok merültek fel Önben az ingatlana felújítása során!

Hogy a tervezett otthon tényleg egy élhető, szerethető otthonná váljon!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken, hogy segítségére lehessünk a tökéletes otthon megvalósításában!

7

kapcsolat

Telefon: +36 20 382 1234

Székhely: Budapest

Adatkezelési tájékoztató

8 + 4 =