Könnyűszerkezetes házak építésével kapcsolatos tanácsadás

Nem szeretne évekig építkezni? Új, alacsony energiaigényű (könnyűszerkezetes) házat építene? Gyors otthonteremtés az álma? Innovatív technológia híve? Tanácsokkal tudjuk segíteni, hogy kezdjen bele ezen építkezési formába. Mi az, amire célszerű figyelmet fordítani egy könnyűszerkezetes ház építésekor? Segítünk kérdései megválaszolásában.

Ezért is hoztuk létre szaktanácsadói weboldalunkat!

 

t

Gyors, tiszta építkezés az álma?

t

Alacsony energia igényű otthonra vágyik?

t

Melyek azok a feladatok, amelyeknek megfelelő sorrendje alapján tervet lehet készíteni és felépíteni egy alacsonyenergia igényű házat?

t

Hol talál megfelelő szakembert az otthona építéséhez?

t

Biztos, hogy megbízható szakembert választotta a kivitelezésre?

r

Számos kérdés merül fel ezen területen is, mely megválaszolásra vár!

A könnyűszerkezetes építkezés gyors, így kevesebb a munkadíj. Nincs száradási idő, mivel ezt technológiát 95%-ban a szárazépítészet jellemzi. Minimális az építkezéskor keletkező hulladék, azaz környezetbarát építkezési forma. Mivel új technológia hazánkban – közel 25éves – ezért kevés kivitelező van tisztában a rendszer hatékony, szakszerű kivitelezésével.

Kivitelezői hibák kései felismerése, amely azt vonja maga után, hogy javítgatni, visszabontani szükséges az építkezés közben, ez időveszteséggel, a beruházói költségek növekedésével is járhat. Mi a felállítandó sorrend az egyes szakkivitelezők tekintetében? Hogyan hangoljuk össze a különböző szakterületeket? Javaslatok, ötletek, melyekre még a tervező is elfelejtett kitérni, nemhogy a kivitelező.

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalatunkra, gyakorlatunkra, könnyűszerkezetes házak építése tekintetében több éves gyakorlati tudásunkra hivatkozva szeretnénk segíteni megrendelőinknek, hogy a leghatékonyabban és költségkímélő módon tudják véghezvinni az építkezésüket egészen a kulcsátadásig, beköltözésig. Szaktanácsadással tudjuk támogatni az építkezés során, ellenőrzéseket iktatunk be, javaslatokkal segítjük át a kivitelezés buktatóin, nehézségein, pont azért, hogy minél kevesebb legyen ezekből.

A fentiek tekintetében az alább felsorolt területeken számíthat cégünkre az együttműködés keretén belül – külön kiemelve, hogy nem csak a teljes kivitelezés során, hanem akár csak bizonyos szakaszaiban a projektnek:
Z

kiválasztott telek adottságainak kihasználhatósága, buktatói (pl. beruházási költség)

Z

könnyűszerkezetes technológia (acél- vagy fa szerkezet) kiválasztása, előnyök ismertesése, összehasonlítás

Z

szaképítészek ajánlása: Műszaki ellenőr, Statikus, Építész, Földmérő, Geodéta, szaktervezők, szerkezet gyártó cég, stb.

Z

könnyűszerkezetes technológia építésére jogosult, vizsgázott kivitelező kiválasztása, kivitelezési egyeztetések

Z

szerkezet és fal rétegrendek ismertetése, javaslattételi szaktanácsadás

Z

árajánlatok bekérése – tervezőktől, szakkivitelezőktől, generálkivitelezőktől és azok kiértékelése

Z

árajánlatok műszaki tartalmának összehasonlítása,

Z

tárgyalások megszervezése, lebonyolítása,

Z

referenciák megtekintése,

Z

szerződések előkészítése, véleményezése, igény szerinti kiegészítése, szakjogász bevonásával

Z

helyszíni bejárások, szakiparosok ellenőrzése, kapcsolattartás,

Z

a megrendelő figyelmének felhívása a kivitelezés ütemezésére (idő – költség – szakiparosok ütemezése),

Z

generálkivitelező cég bevonása esetén egyeztetések a képviselővel, építésvezetővel, felelős műszaki vezetőkkel és műszaki ellenőrökkel történő együttműködés,

Természetesen cégünk vállalja – tapasztalatának, gyakorlatának megfelelően, előzetes egyeztetést követően – olyan feladatok elvégzését is, melyeket a fenti felsorolás nem tartalmaz.
Szeretnénk külön kihangsúlyozni, hogy segítségünket nem kizárólag a beruházás egészére lehet igénybe venni. Szerződésünk vonatkozhat csak bizonyos szakaszokra, amennyiben Ön arra tart igényt, illetve már folyamatban lévő kivitelezésre, projektre, melyben elakadt, vagy aggályok merültek fel Önben az ingatlana felújítása során!

Hogy a tervezett otthon tényleg egy élhető, szerethető otthonná váljon!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken, hogy segítségére lehessünk a tökéletes otthon megvalósításában!

7

kapcsolat

Telefon: +36 20 382 1234

Székhely: Budapest

Adatkezelési tájékoztató

2 + 6 =