Építkezéssel kapcsolatos szaktanácsadás

Aki építkezésbe vágja fejszéjét, annak már építkezés, sőt a tervezés megkezdése előtt tisztában kell lennie azzal, hogy nagyon nagy szervező készségre van szüksége, mint megrendelő, beruházó ezen a területen, különben balul sülhetnek el a dolgok. Ezen felül azonban még műszaki vénára is szükség lesz, mely nem biztos, hogy elegendő egy családi ház teljes felépítésére. Általában ilyen gyakorlati tudásra kevesen tesznek szert a házépítés megkezdése előtt, így a saját bőrükön és pénztárcájukon kénytelenek megtapasztalni ennek hiányát.

Ezért is hoztuk létre ezen szaktanácsadói weboldalunkat!

 

t

Telket venne, melyre otthonát építené?

t

Hogyan is kezdje el otthona megvalósítását?

t

Milyen feladatok szükésgesek és mi a megfelelő sorrend az építkezés teljes folyamata során?

t

Hol talál megfelelő és megbízható kivitelezőket az építkezés munkafolyamataira?

t

Hogyan hangoljuk össze a különböző szakterületeket?

r

Ezeken túl még számos további megoldandó, megválaszolásra váró kérdés merül fel…

Számos hibalehetőség előfordulhat és sajnos sokszor elő is fordul egy-egy építkezés során. Kivitelezői hibák kései felismerése, amely azt vonja maga után, hogy javítgatni, visszabontani szükséges az építkezés közben, ez rengeteg időveszteséggel, a beruházói költségek növekedésével is járhat.

Javaslatok, ötletek, melyekre még a tervező is elfelejtett kitérni, nemhogy a kivitelező, aki gyakran csak a gyors befejezésben s a pénzügyi teljesítésben érdekelt! De hisz ez az otthonunk lesz! Hangzik el számos esetben kétségbeesett hangon…

 

Több, mint 30 éves szakmai tapasztalatunkra, gyakorlatunkra hivatkozva szeretnénk segíteni megrendelőinknek, hogy a leghatékonyabban és költségkímélő módon tudják véghezvinni az építkezésüket egészen a kulcsátadásig, beköltözésig. Szaktanácsadással tudjuk támogatni az építkezés során, ellenőrzéseket iktatunk be, javaslatokkal segítjük át a kivitelezés buktatóin, nehézségein, pont azért, hogy minél kevesebb legyen ezekből.

A fentiek tekintetében az alább felsorolt területeken számíthat cégünkre az együttműködés keretén belül – külön kiemelve, hogy nem csak a teljes kivitelezés során, hanem akár csak bizonyos szakaszaiban a projektnek:
Z

kiválasztott telek adottságainak kihasználhatósága, buktatói (pl. beruházási költség)

Z

szaképítészek ajánlása: Műszaki ellenőr, Statikus, Építész, Földmérő, Geodéta, szaktervezők, stb.

Z

árajánlatok bekérése – tervezőktől, szakkivitelezőktől, generálkivitelezőktől – és azok kiértékelése

Z

árajánlatok műszaki tartalmának összehasonlítása,

Z

tárgyalások megszervezése, lebonyolítása,

Z

projekt menedzsment

Z

építőipari projektmenedzselés

Z

referenciák megtekintése,

Z

szerződések előkészítése, véleményezése, igény szerinti kiegészítése, szakjogász bevonásával

Z

helyszíni bejárások, szakiparosok ellenőrzése, kapcsolattartás,

Z

a megrendelő figyelmének felhívása a kivitelezés ütemezésére (idő – költség – szakiparosok ütemezése),

Z

generálkivitelező cég bevonása esetén egyeztetések a képviselővel, építésvezetővel, felelős műszaki vezetőkkel és műszaki ellenőrökkel történő együttműködés,

Természetesen cégünk vállalja – tapasztalatának, gyakorlatának megfelelően, előzetes egyeztetést követően – olyan feladatok elvégzését is, melyeket a fenti felsorolás nem tartalmaz.

Szeretnénk külön kihangsúlyozni, hogy segítségünket nem kizárólag a beruházás egészére lehet igénybe venni. Szerződésünk vonatkozhat csak bizonyos szakaszokra, amennyiben Ön arra tart igényt, illetve már folyamatban lévő kivitelezésre, projektre, melyben elakadt, vagy aggályok merültek fel Önben az ingatlana felújítása során!

Hogy a tervezett otthon tényleg egy élhető, szerethető otthonná váljon!

Keressen minket az alábbi elérhetőségeinken, hogy segítségére lehessünk a tökéletes otthon megvalósításában!

7

kapcsolat

Telefon: +36 20 382 1234

Székhely: Budapest

Adatkezelési tájékoztató

11 + 13 =